Hallo Meneer/ Mevrouw
Neem dan contact met mij op via dit adres om uw aanvraag voor de lening. Ik ben in staat om je geven, het bedrag dat u wilt, geen probleem .
Mijn groeten

Lening forum

76 Comments

 1. Ik ben op zoek naar een lening van 80000 euro die ik in 240 maanden terug wil betalen. Ik kan alleen niet vooraf voor de lening betalen zoals administratie verzekering notariskosten omdat ik al voor meer dan 8000 euro ben kwijt geraakt door oplichters die beweerde dat ik een lening zou krijgen na betaling van de kosten de kosten zijn betaald alleen nooit de lening ontvangen

  Winnifred Beekhuizen
 2. Beste meneer mevrouw , ik ben al lange tijd opzoek naar een lening , heb helaas een BKR registratie waardoor ik geen lening kan aanschaffen via de gebruikelijke weg. De lening is om 6 maanden ellende te herstellen. Heb gewoon te veel pech gehad achter mekaar waardoor ik nu best wel in het nouw zit .heb vast werk en kan dit goed terug betalen. Dit bedrag is echt voor herstel en onderhoud . Het bedrag wat ik vraag is 10.000 euro dit bedrag kan ik in 7 jaar afbetalen. Maar het liefst uiteraard eerder. Ik hoop dat je mij helpen heeft ook best veel spoed.

  Bas Celissen
 3. hallo ik zou graag een bedrag van 5000 euro willen lenen.
  Zonder kosten vooraf omdat ik in het verleden ben opgelicht.
  Verder zou het fijn zijn als alles zo snel mogelijk geregeld zou kunnen worden .
  m.v.g.

  Gibbon Serviouse
 4. Beste . Zou je mij kunnen helpen met een kleine lening van 1500 euor voor een afbetaling te doen. .en ik hoop zonder vooruit betaling . Ik heb dit dringend nodig. Grt elly

  Elly Severeyns
 5. Beste,

  Ik zoek een lening van 5000 euro. Kan U mij die geven ?
  Terugbetaling is geen probleem, maar door mijn jonge zelfstandigheid word ik deze geweigerd door de bank.
  kan U aub asap contact me me opnemen ?

  Alvast bedankt

  Saifon Kruanet
 6. Geachte heer, Ik ben musicus en ben op zoek naar een lening van 25.000 euro. Om mijn muziek carrière weer op te kunnen starten.
  Ik moet weer vanaf 0 beginnen.

  Ook ben ik kunstverzamelaar. Als onderpand kan ik U een Originele Gouache van Karel Appel uit 1951 aanbieden.
  De geschatte waarde is tussen 70.000 – 90.000 euro getaxeerd.

  Zodat U in ieder geval iets heeft dat over de waarde van het leenbedrag heen komt.
  Ik ben op zeer korte termijn het geld nodig. Ik woon in Groningen (Stad)

  Rudolf Anakotta
 7. Ben op zoek naar iemand die me wilt helpen. Zou graag 8000 euro willen lenen ben een betrouwbaar. Persoon. Die u alles eerlijk terug betaald. Wil graag een nieuwe start maken. Met vriendelijke groet Lucia hoekstra

  LuciA hoekstra
 8. Goedenavond,

  Ik wil aan u of het mogelijk is om de lening te krijgen zonder kosten vooraf te maken. Want ik betaal al aan u rente. Maar moet ik vooraf eerst een bedrag aan u overmaken bijv voor advocaatkosten en dergelijke?

  Dat wil ik graag weten voordat ik alles naar u toe stuur!

  Mvg,

  Nick

  Nick
 9. zitten in spoedsituatie ,hebben 6000 nodig op vrijdag voor ander woonadres,ivm 5 jarig stalking huis is onverkoopbaar,wordt besmeurd gevel zeer vuil ook autos worden kapot gemaakt.zelfs kan ik mn kind niet meer zien ,op dit adres

  karin kiewiet
 10. Ik ben op zoek naar een lening van 80.000 euro die ik in 240 maanden wil terug betalen.
  Ik ben voor meer dan 15.000 opgelicht waard o or ik in de problemen ben gekomen. Hierdoor kan ik ook niet eerst kosten betalen om de lening te ontvangen

  Winnifred Beekhuizen
 11. Ik ben op zoek naar een krediet van 100000,00€ om mijn zaak uit te breiden
  Dit wil zeggen personeel, greedschap, voertuig en een magazijn Momenteel doe ik dit alleen en kan het niet meer bolwerken Ik heb zoveel aanvragen dat ik personeel nodig heb.
  Kan u mij daar bij helpen en wat gaat mij dit kosten

  Met vriendelijke groeten Emiel

  De Staerke
 12. Hallo, ik ben opgelicht voor 50000€ via krediet kaarten en site’s die mij zouden helpen, stuk voor stuk bedrogen, te braaf zijn is ook niet, had alles war ik moest hebben, nu kan ik geeb ledicatie leer gaan halen, gekukkig begrijpt de huisarts mij goed

  Loterman
 13. Hallo
  Ik zoek lening van € 25.000 voor 10 jaar
  We betalen u € 36.000 in totaal terug wat neerkomt op €300 per mnd
  Ik hoor snel van u want er is spoed bij

  Antonius
 14. Beste Hr/Mevr,

  U bent de laatste optie voor mij, denk ik. Na talloze afwijzingen van banken, hoop ik dat U mij zou kunnen helpen, met mijn problematiek. De rede begrijpt U dat dat natuurlijk het meest op financieel vlak ligt op dit moment. De rede waarom ze ontstaan zijn wil ik U natuurlijk uitleggen, sinds mijn auto-ongeluk kan ik niet meer werken. Dat hoeft geen probleem te zijn denkt U vast, maar uiteindelijk kom ik steeds met meer tegenslagen te kampen en heb schulden opgebouwd. Het bedrag waar het om gaat is behoorlijk hoog 10.000 euro minimaal. Daarmee kan ik in ieder geval alles weg werken,en U 175,- p.m kunnen aflossen. Nogmaals ik hoop dat U me kunt helpen. Al zou U me niet kunnen helpen, begrijp ik dat ook. Maar kunt U mij misschien ook dan wel laten weten hoe ik ervoor sta.

  Bij voorbaat Dank

  A
 15. Geachte,
  Ik zou graag geld lenen zonder voorafbetaling.
  We willen graag met een schoon lei kunnen beginnen en terug betaling is geen enkel probleem we werken met 2 vast indienst.
  Liefst zonder vooraf betaling daarbij we al paar keer zijn opgelicht en al onze spaar centen daardoor kwijt zijn.
  Mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *