Bij deze wil ik mensen in nood een lening aan bieden
Ik zit aangesloten bij het AFM als particulieren geldverstrekker
Voor vragen stuur mij gerust een email

Lening forum

176 Comments

 1. ik ben een moeder van twee kinderen en die hun papa niet zien meer omdat hij geestelijk heel ziek is en ik heb daar het nodige mee meegemaakt en door dat heb ik ook schulden want wij hadden een koop huis en die moes verkocht worden en nu dreigen ze mij uit huis te zetten en ik zou graag heel me schuld bedrag willen lenen en alles afbetalen zodat ik het maar aa een persoon hoef af te betalen en het liefst betaal ik het in zo klein mogenlijk af per maand hoop dat u mij wil en kan helpen hoop snel op iets te horen van u
  hoop zonder vooruit betalen want dat heb ik al gehad en heb nog niets gehoord van die pers

  Tina Konings
 2. Ik heb geld nodig voor een auto te weten 3000 euro. Dit wil ik bij een vertrouwd persoon of instantie lenen. Ik ben gepensioneerd te oud dus om bij een bank te lenen. Daarom wil ik een aanvraag indienen bij een particulier persoon. Mijn salaris is ruim voldoende om dit aan te gaan met een goede rente aflossing in een jaar. Graag een berichtje.

  Jose Meijs
 3. NOODKREET!!!!!

  Kunt u mij helpen??
  Ik ben op zoek naar een particulier die mij €5000,00 kan lenen.
  Heb een vaste baan..
  Kan maximaal €200,00 per maand aflossen
  Geen mogelijkheid om kosten vooraf te betalen….!!!!!!!!!

  G. de Heij
 4. Goedemiddag,
  Voor een investering van een project met hoog rendement ben ik met spoed op zoek naar een lening van €8.500.-.

  Met hartelijke groet en in afwachting van een reactie.

  G.J. van Dam
 5. Hallo,
  Mijn naam is stefanie horvat,
  Ik ben 23 jaar, ik wil graag 5000 lenen om mijn moeder haar eigen huis weer toegankelijker voor haar te maken voordat de hersenbeschadiging die ze heeft, haar volledig blind maakt. ..
  Ik kan nergens geld lenen, en met mijn inkomen kan ik dat niet betalen..
  Ik kan 200 euro per maand terugbetalen.
  Ik hoop spoedig van u te horen,
  Met vriendelijke groet,
  Stefanie horvat

  Stefanie Horvat
 6. Beste geldt deze oproep nog steeds? Ik ben namelijk een mama van 4 Kids en we zijn ten einde raad we hebben behoorlijk wat ziektekosten gemaakt met onze baby en dochter van 11 en alle rekeningen blijven liggen.. Hoeveel kunt u max lenen en hoe werkt het verder voor u?

  Abigail Weening
 7. Beste graag zoek ik via jullie een lening op afbetaling kan ik hier meer info over krijgen, en hoe het best jullie bereiken telefonische voor inlichtingen?
  Graag hoor ik van jullie!
  Met vriendelijke groeten

  Gaini
 8. Ik wil graag een lening afsluiten met spoed.
  Heb een goed salaris maar moet zsm zaken aflossen.
  Ik wil een lening zonder aanbetaling. Ik ben betrouwbaar en tot veel bereid

  Nick pijs
 9. Geachte

  Ik ben op zoek naar een lening van 150.000,00 maar wil geen vooruit betaling doen.
  Heb het eigenlijk vandaag nodig.
  Ben zo vaak belasterd ben er wel een beetje klaar mee

  Ad Deijkers
 10. Hoi, stel ik zou 17500 willen lenen en 500 pm terug betalen, dit om een lening over te sluiten. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe gaat het in z’n werk. Welke zekerheden hebben wij beiden.

  Jacoba Gort
 11. Geachte.
  Ik ben op zoek naar een lening . Het probleem is dat banken moeilijk doen omdat ik op de zwarte lijst sta voor 40 euro . Deze is ondertussen al aangezuiverd . Ik zou nog moeten wachten tot september maar dat is te lang en wil verdere problemen voorkomen . Ik heb al heel wat voorstellen gekregen via internet maar steeds door verkeerde mensen die eerst geld eisen om een lening te kunnen bekomen . En waarvan de contracten niet te vertrouwen zijn. De rechtzaak tegen mijn ex partner voor alimentatie komt pas eind mei voor . Ik wil graag terug een normaal leven kunnen leiden met mijn zoontje en schulden voorkomen .
  Met vriendelijke groeten
  Petrus Tina

  Tina Petrus
 12. Hallo,

  Ik zoek een lening van 2500 euro.
  Ik heb in het verleden veel problemen gehad met bkr en krijg nergens anders meer een lening. Ik heb nu bijna alles zelfstandig afgelost om mijn bkr weg te krijgen , maar nu komt de belasting weer. Ik wil deze kwijt, kunt u mij helpen? ik heb aantoonbaar inkomen en kan u snel terug betalen.

  karin klein lenderink
 13. Hallo,

  Ik zoek een lening van 2500 euro.
  Ik heb in het verleden veel problemen gehad met bkr en krijg nergens anders meer een lening. Ik heb nu bijna alles zelfstandig afgelost om mijn bkr weg te krijgen , maar nu komt de belasting weer. Ik wil deze kwijt, kunt u mij helpen? ik heb aantoonbaar inkomen en kan u snel terug betalen.

  karin
 14. Hallo,

  Ik ben op zoek naar een lening van 1500 euro.
  Ik heb een inkomen on loondienst en ben semi zzp. Wat kan u voor mij betekenen?
  In afwachting van uw antwoord,
  Mvg Karin

  Karin
 15. Goedemorgen heer/mevrouw,

  Bij deze wil ik een lening aanvragen ivm dat ik een nieuwe heup heb gekregen en daardoor een financiële achterstand heb gekregen.
  Heb een eigen zaak al 29 jaar en doordat ik die operatie heb gehad heb ik een financiële achterstand en die wil ik door een lening recht trekken.
  Ben al wel weer aan het werk.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet Lau

  Lau
 16. Beste,

  Wegens een lekkage aan ons dak hebben wij
  € 1500 nodig met enige spoed.

  Minimuminkomsten per maand zijn
  € 4.000 en vaste lasten ca € 3.000. Zou minimaal € 100 per maand kunnen terugbetalen.

  Normaal sparen we voor grotere uitgaves maar n lekkage komt nogal als n verrassing helaas.

  Kunt u helpen?

  nancy bastiaans
 17. Ik ben op zoek naar geen lening van zodat ik 80.000 euro. Die kan ik ik in 240 maanden maanden wil terug betalen.
  Ik ben voor meer dan 10.000 euro opgelicht waarvoor ik niet vooraf voor de lening kan betalen zoals verzekerinfskosten administratiekosten en afsluitkosten

  Winnifred Beekhuizen
 18. Hallo, Ik ben op zoek naar een mogelijkheid om 60.000 euro te lenen. Zou dit via u kunnen en zo ja wat zijn de voorwaarden en het proces wat er gevolgd gaat worden?

  Ik hoor graag van u.

  Groet,
  Erik Vosman

  Erik Vosman
 19. Zou u mij willen helpen met een lening ik heb met spoed €5000 nodig. Ik heb schulden door mijn ex man, nu ben ik bijna op straat met 2 kinderen. Mijn ex man is een gokverslaafde, help mij aub.

  Gulay
 20. Ik had grasg een lening van 3000 euro kan het met 50 p/m terug betalen heb het met spoed nodig kunt u mij hier mee helpen ik kan wel niks vooruit betalen.

  PB van den Abeelen
 21. Goedendag

  Ik zoek een lening van 14000 euro voor een auto ik ben schilder en gewoon in loondienst ik ben nationaal nederlands en kan alle documenten opsturen ik zoek een looptijd van ongeveer 60 a 70 maanden ik hoop dat u mij veder kunt helpen

  Demian hamaker
 22. Hallo,
  Ik ben al maanden op zoek naar een betrouwbaar iemand die me aan een lening van 8500 euro kan helpen. Ik zou graag wat van u horen.

  Met vriendelijke Groet,
  S

  Shanna van der veen
 23. Beste heer/mevrouw,

  Ik ben dringent opzoek naar een lening van 6000 i.v.m een woning is dat mogenlijk zoja, wat betaal ik per maand terug etc.

  Met vriendelijke groet,

  Savannah

  Savannah
 24. BESTE,

  GRAAG WILLEN WE 30.000 LENEN VOOR ONZE KOSTEN TE BETALEN .
  Heb een goede inkomen en mijn man ook.
  Laat ons zo snel mogelijk weten wat wij hiervoor in orde moet maken en als dit mogelijk is.

  Met vriendelijke groet,

  Irene Todie |& Ronald vanhove
 25. Ben op zoek naar een lening van 30000 euro.
  Dit om de schulden die mijn ex heeft gecreëerd op te lossen.
  Krijg hierdoor geen lening bij een bank en ben al 4 jaar bezig met schuldsanering maar word steeds aan he lijntje gehouden.
  Graag een eerlijke lening zonder voor uitbetaling

  Lavina van Fessem
 26. Hallo, ik zou graag 16000euro lenen, terugbetalen in 84 maanden.
  Graag zou ik weten of er iets vooraf moet betaald worden? Zoja mag je zich onthouden
  Mvg

  Verhaeghe Stefaan
 27. Ik ben op zoek naar een kleine lening van 2000 euro voor van nog. Ik heb een uwv uitkering en wil dat eigenlijk in 12 maanden betalen via banktransactie. Mijn inkomen is 1500 euro pero maand netto. Ik zit in hoge nood en dus heb ik dat geld vandaag nog nodig eigenlijk.

  JWS Maduro
 28. Beste Hr/Mevr,

  U bent de laatste optie voor mij, denk ik. Na talloze afwijzingen van banken, hoop ik dat U mij zou kunnen helpen, met mijn problematiek. De rede begrijpt U dat dat natuurlijk het meest op financieel vlak ligt op dit moment. De rede waarom ze ontstaan zijn wil ik U natuurlijk uitleggen, sinds mijn auto-ongeluk kan ik niet meer werken. Dat hoeft geen probleem te zijn denkt U vast, maar uiteindelijk kom ik steeds met meer tegenslagen te kampen en heb schulden opgebouwd. Het bedrag waar het om gaat is behoorlijk hoog 10.000 euro minimaal. Daarmee kan ik in ieder geval alles weg werken,en U 175,- p.m kunnen aflossen. Nogmaals ik hoop dat U me kunt helpen. Al zou U me niet kunnen helpen, begrijp ik dat ook. Maar kunt U mij misschien ook dan wel laten weten hoe ik ervoor sta.

  Bij voorbaat Dank

  A Esmeijer
 29. Beste Hr/Mevr,

  U bent de laatste optie voor mij, denk ik. Na talloze afwijzingen van banken, hoop ik dat U mij zou kunnen helpen, met mijn problematiek. De rede begrijpt U dat dat natuurlijk het meest op financieel vlak ligt op dit moment. De rede waarom ze ontstaan zijn wil ik U natuurlijk uitleggen, sinds mijn auto-ongeluk kan ik niet meer werken. Dat hoeft geen probleem te zijn denkt U vast, maar uiteindelijk kom ik steeds met meer tegenslagen te kampen en heb schulden opgebouwd. Het bedrag waar het om gaat is behoorlijk hoog 10.000 euro minimaal. Daarmee kan ik in ieder geval alles weg werken,en U 175,- p.m kunnen aflossen. Nogmaals ik hoop dat U me kunt helpen. Al zou U me niet kunnen helpen, begrijp ik dat ook. Maar kunt U mij misschien ook dan wel laten weten hoe ik ervoor sta.

  Bij voorbaat Dank

  A
 30. Goedemorgen
  Door mijn echtscheiding zit ik echt in de problemen. Mijn auto is kapot gegaan en nu heb ik met spoed een andere auto nodig om mijn stiefzoon naar zijn leefgroep in Oisterwijk te brengen elk wekend.

  Jan
 31. ik zoek al jaren een lening zonder kosten vooraf. Maar iedere keer loop ik tegen de verborgen kosten aan. Is er nu niemand die een eerlijk is. Gaarne hierop uw reactie 0645520613

  J.J. Blok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *