Hallo

Heb je een lening nodig? Wij bieden allerlei soorten leningen en financiële diensten. Onze leningen zijn zowel lange als korte looptijden met gunstige rentetarieven. Wij bieden 2% rentekredieten, neem contact met ons op voor meer informatie.

Lening forum

66 Comments

 1. Hoi ik ben een alleen staande moeder die een schuld heb en die graag in een keer wil af betalen zo dat ik het maar aan een persoon hoef terug te betalen en dat ik me kinderen een normaal leven kan geven dat wij schuld hebben komt door de vader van de kinderen want die zit in een pshygiatrische instelling en dus moesten we het huis verkopen en gescheiden want de vader heb aan zijn eigen kinderen gezeten nou dit is maar een stukje van het verhaal maar zou graag 80.000,00 willen lenen en zo klein mogenlijk terug betalen als ik nu geen geld leen komen wij ook hier in dithyis opstart te staan en dat wil ik me kinderen niet aan doen hoop dat hier eerlijke mensen zijn die mij willen en kunnen helpen ik kan op dit moment zelf niets vooruit betalen aan jullie dus hoop dat ik zo kan lenen bij jullie

  Tina
 2. ik ben een moeder van twee kinderen en die hun papa niet zien meer omdat hij geestelijk heel ziek is en ik heb daar het nodige mee meegemaakt en door dat heb ik ook schulden want wij hadden een koop huis en die moes verkocht worden en nu dreigen ze mij uit huis te zetten en ik zou graag heel me schuld bedrag willen lenen en alles afbetalen zodat ik het maar aa een persoon hoef af te betalen en het liefst betaal ik het in zo klein mogenlijk af per maand hoop dat u mij wil en kan helpen hoop snel op iets te horen van u

  Tina Konings
 3. Hallo,
  Mijn naam is stefanie horvat,
  Ik ben 23 jaar, ik wil graag 4500 lenen voor mijn moeder haar eigen huis weer toegankelijker voor haar te maken voordat de hersenbeschadiging die ze heeft, haar volledig blind maakt. ..
  Ik kan nergens geld lenen, en met mijn inkomen kan ik dat niet betalen..
  Ik kan 200 euro per maand terugbetalen.
  Ik hoop spoedig van u te horen,
  Met vriendelijke groet,
  Stefanie horvat

  Stefanie horvat
 4. Zou het mogelijk zijn om 10000 euro te lenen? We hebben namelijk behoorlijk wat ziektekosten gemaakt en het stijgt ons nu even boven het hoofd. Onze dochter van 11 en baby hebben afwisselend veel in zieken huis gelegen.. Alles blijft liggen en we willen alles kunnen betalen en dan alles weer overzichtelijk en dan de lening terugbetalen.. Niet naar van alles wat want dat werkt niet..

  Abigail
 5. Hallo ik ben dringend op zoek naar een lening, ik wil.absoluut geen kosten vooraf betalen. U zegt dat dit niet hoeft dus ik ben erg benieuwd of u mij kunt helpen.

  Carla Sjouw
 6. hoi ik ben jet en wil vragen of ik ook een lening van jou kan krijgen van 2000 euro met geduld en respect wacht ik op u antwoord vriendelijke groeten henriette jet annet

  Henriëtte annet jet
 7. Hallo, Ik ben op zoek naar een mogelijkheid om 60.000 euro te lenen. Zou dit via u kunnen en zo ja wat zijn de voorwaarden en het proces wat er gevolgd gaat worden?

  Ik hoor graag van u.

  Groet,
  Erik Vosman

  Erik Vosman
 8. Beste heer, mevrouw,

  Graag kom ik in contact met u om te kijken wat de eventuele mogelijkheden zijn voor een lening bij u.

  Ik kan per maand €300 aan aflossing en rente betalen.

  Ik hoor graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Rudolf Haast

  Rudolf Haast
 9. Ik ben dringend op zoek naar een geldlening van Euro 1.500,-
  Zonder vooruit te betalen.
  Hopelijk kom ik in contact met een betrouwbare particuliere geldverstrekker.

  Silvia
 10. Ik ben dringend op zoek naar een geldlening van Euro 1.500,-
  Zonder vooruit te betalen.
  Hopelijk kom ik in contact met een betrouwbare particuliere geldverstrekker.

  S.
 11. Ik ben dringend op zoek naar een geldlening van Euro 1.500,- Helaas heb ik negatieve BKR registratie, zoals velen.
  Zonder voorafgaande te betalen
  Hopelijk kom ik in contact met een betrouwbare particuliere geldverstrekker.

  Silvia
 12. Beste,
  ik ben op zoek naar een krediet van 100000,00€ dit om mijn bedrijf uit te breiden.
  Het gaat om personeel, greedschap, voertuig en een magazijn
  Hoe gaat het te werk en wat gaat mij dit kosten, kan u mij de nodige informatie verstrekken
  Alvast bedankt
  Amazing Innovations
  Met vriendelijke groeten
  De Staerke Emiel
  Zaakvoerder

  De Staerke
 13. Ik had graag informatie inverband met een lening van 40000 euro op een terugbetalingstermijn van 10 jaar
  Er moet geen vooraf betaling of bank commissie gebeuren

  Vanbrabant
 14. Goedendag

  Ik zoek een lening van 14000 euro voor een auto ik ben schilder en gewoon in loondienst ik ben nationaal nederlands en kan alle documenten opsturen ik zoek een looptijd van ongeveer 60 a 70 maanden ik hoop dat u mij veder kunt helpen

  Demian hamaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *