Forum

Lening forum

Korte lening tegen flinke vergoeding

 

Chris
 Chris
(@Chris)
Gast
Deelgenomen: 11 maanden geleden
Berichten: 3
Topic starter  

Goedendag.

Graag zou ik geld lenen van iemand.

Momenteel heb ik 2 claims lopen tegen mijn voormalig werkgever/zakenpartner, het betreft een bedrag van ruim €300.000,-  en het andere bedrag is aanzienlijk hoger en wordt berekend door een RV(register valuator), ook betreft het aandelen in de (zeer goedlopende BV) en nabetalingen etc etc.

Op dit moment is de loonvordering reeds opgesteld en wordt er zsm een voorlopige voorziening aangevraagd maar dit kan nog wel een week of iets langer duren. Maar hoogstwaarschijnlijk zal men aansturen op een schikking aangezien de bewijslast volledig sluitend is en men geen problemen wil met UWV, Belastingdienst etc etc.Uiteraard kan ik alles aantonen en kan ik u ook de loonvordering tonen etc.

Graag wil ik weten of iemand mij tegen een fikse vergoeding geld kan lenen om deze periode te overbruggen en om een aantal achterstanden te kunnen betalen. Ik betaal met plezier een aanzienlijk bedrag bovenop het geleende geld , en het geleende bedrag plus de vergoeding zal ook snel worden terugbetaald aangezien het niet heel lang zal duren voordat de betalingen aan mij gaan starten.

Ik hoop van harte dat iemand mij kan helpen en zal diegene zeer dankbaar zijn , en die dankbaarheid zal zich vertalen in het betalen van een aanzienlijke vergoeding die we samen kunnen bepalen.

Hopende zsm van u te horen!

Met vriendelijke groet.

Chris

 


Citeren
Paulussen betty
 Paulussen betty
(@Paulussen betty)
Gast
Deelgenomen: 2 jaar geleden
Berichten: 8
 

Ik hebt dringt 1000 euro nodig achterstallige huur ik wil maandelijks betalen maar niet voor uit betalen hoe kom ik met jullie contact laat iets weten grt betty 


BeantwoordenCiteren

Laat een antwoord achter

Auteursnaam

E-mailadres auteur

Titel *

Voorbeeld Revisies van 0 Opgeslagen
Deel: